ShenZhen UFO Power Technology Co., Ltd.

ShenZhen UFO Power Technology Co., Ltd.

sales@ufo-battery.com

+86-0755-84535976

ShenZhen UFO Power Technology Co., Ltd.
HomeПроизводиPowerwall48V 200AH Powerwall.Ppower Водоотпорен IP65 48V 200ah 9,6kWh Домашна батерија

Ppower Водоотпорен IP65 48V 200ah 9,6kWh Домашна батерија

Мин. Со цел:
1 Piece/Pieces
Транспорт:
Ocean
Share:
  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Модел бр.Ppower 48V200AH

гарантен период5 ГОДИНИ

Бесплатна услуга за инсталацијане

користетеДома, Комерцијални

Вид на батеријаЛитиум јон

Тип на контролерMPPT

Метод на инсталацијаМонтирање на покривот, Монтирање на автомобил

ModelPpower48V200AH

Battery Capacity [Ah]200Ah

Nominal Battery Energy [kwh]9.6

Max Discharge Current [A]200

Net Weight92

Dimension [H*W*D, Mm]540*540*240

Voltage Window (V)37.5~55.5

Max. Charge Current(A)100A

Scalability15 PCS UP to 144kwh

CommunicationCAN / RS485 / RS232 /DRY CONTACT

Способност за набавка...

ТранспортOcean

Пакување и испорака
Продажни единици:
Piece/Pieces

Ppower е целосно водоотпорна батерија за домашен ист и може да се најде во врата или на отворено. Резервната батерија има интегриран систем за контрола на температурата кој ја загрева или лади батеријата и ја регулира нејзината температура - ова значи дека батеријата може да се постави надвор, зголемувајќи го изборот на локацијата за инсталација.


Ppower LFP Deep Cycle Lithium Battery е целосно интегрирана со елегантен естетски изглед, може да складира до неверојатна енергија од 9,8 ~ 10,24kWh на енергија и е во состојба да излезе до 4,8kW моќност во секое време.
48V Wallид поставена батерија Ppower е совршен систем за складирање на wallидови за напојување за чување на зелената енергија и испуштање во случај на потреба. Соларна само-потрошувачка, прифатлива, моќност во намалување на електрична енергија, секогаш поврзана, флексибилна инсталација и водоотпорна.

PPOWER-9.6kwh-home-battery_01

Резервна моќност стојат директно за вашиот дом

Ова домашно решение е тотално докажано водата, не се грижи за дождливото време или состојбата на влагата. Апликацијата за напојување на НЛО ви овозможува да ја следите вашата батерија за домашен wallид, да ги видите перформансите на системот за соларно складирање и да го следите статусот на употребата на вашето домаќинство случајно.

PPower е специјално дизајниран за корисници на станбени кои добро ја препознаваат неопходната улога на складирање на енергија во одржување на нивната моќ во полето за електрична енергија.

WiFi Blue blue tooth powerwall

Задоволете ги потребите на вашата домашна моќ

Батеријата LifePo4 е идеален систем за складирање на енергија кој се поврзуваше со различни брендирани инвертори за ефикасно да го трансформира нивниот капацитет. Уште повеќе, тоа обезбедува стабилно и сигурно снабдување со енергија, бидејќи интегралната функција за итни случаи работи постојано за напојување на куќите во случај на испади или неуспеси.

Прилагодливиот, разноврсен систем за складирање на енергија поддржува четири основни кола во вашиот дом и скали за да ги задоволите вашите специфични потреби за моќност.

Интегрирајте директно со кола на вашиот дом за повеќе лесно искуство со резервна моќност.

Home battery

Моќ што било од каде било

Следете ги, контролирајте и оптимизирајте ја вашата употреба на електрична енергија од каде било со UFO Power App Contence Далечински управувач на/надвор, известувања за потрошувачка на енергија во реално време и профили за полнење за да го оптимизирате вашиот век на траење на батеријата.

За постепено зголемување на капацитетот на батеријата, решението за складирање се движи од 2,56kWh до 10,24kWh зависи од нивната структура на модулот, што може да се примени на различни сценарија базирани на мрежа според вашите дополнителни барања на капацитет.

energy storage system

Почувствувајте мир на умот без никаков прекин

Со литиум-јонска батерија во неговото јадро, соларниот систем ppower ви е опремен со безбедна, чиста, преносна енергија за настани надвор од мрежата и резервна копија за домови за итни случаи. Интегрираниот контролер за полнење MPPT гарантира дека добивате најефикасно можно соларно полнење.

Последно, но не и најмалку важно, благодарение на концептот отпорен на водата на инженерот, Ppower очигледно е ваша оптимална енергија за суровата клима да се спротивстави на крајното време кога се споредува со конвенционалната опрема.


Секое прашање, добредојде да ни испратите е-пошта до нас.


Категории на производи : Powerwall > 48V 200AH Powerwall.

Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Mr. Mike
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
HomeПроизводиPowerwall48V 200AH Powerwall.Ppower Водоотпорен IP65 48V 200ah 9,6kWh Домашна батерија
Испрати Испраќам барање
*
*

Дома

Product

Whatsapp

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати